Karesidenan Pati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Eks. Karesidenan Pati)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Karesidhenan Pati utawa Eks. Karesidenan Pati ya iku wewengkon administratif pamaréntahan jaman mbiyèn sing ketata saking Kabupatèn Pati, Kabupatèn Kudus, Kabupatèn Jepara, Kabupatèn Rembang, Kabupatèn Blora lan Kabupatèn Grobogan.

Uga delengen[besut | besut sumber]