Karesidenan Banyumas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Karesidhenan Banyumas utawa Eks. Karesidenan Banyumas ya iku wewengkon administratif pamaréntahan jaman mbiyèn sing ketata saking Kabupatèn Banyumas, Kabupatèn Cilacap, Kabupatèn Purbalingga lan Kabupatèn Banjarnegara.

Uga delengen[besut | besut sumber]