Dylan Tombides

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dylan Tombides
Dylan Tombides.JPG
Tombides warming-up for West Ham United
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dylan James Tombides[1]
Tanggal lair (1994-03-08) 8 Maret 1994 (umur 23)
Papan lair Perth, Australia
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 39
Karir nom
2010–2011 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011– West Ham United 0 (0)
Tim nasioanl
Australia U-16
Australia U-17

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:59, 26 September 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:11, 26 September 2012 (UTC)

Dylan James Tombides (lair ing Perth, 8 Maret 1994; umur 23 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Australia sing main kanggo klub West Ham United biyasa main ing posisi gelandang.

Tombides miwiti karir junioré ing klub West Ham United salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Panjenengané nglakokaké debut senioré ing tanggal 25 September 2012 nalika tetandhingan Piala Liga Inggris nglawan Wigan Athletic sawisé mlebu nggantèkaké Gary O'Neil ing menit 84.[2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League Clubs submit Squad Lists" (PDF). Premier League. 26 September 2012. 
  2. ^ "WA's Tombides makes West Ham debut a year after cancer diagnosis". Au.news.yahoo.com. 25 September 2012. Dijupuk 26 September 2012. 
  3. ^ "West Ham 1-4 Wigan Athletic". BBC Sport. Dijupuk 26 September 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Dylan Tombides ing Twitter