Duszniki Zdrój

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Duszniki Zdrój
120px
Lambang Duszniki Zdrój
120px
Lokasi Duszniki Zdrój
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Duszniki Zdrój
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Duszniki Zdrój (Jerman Bad Reinerz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Duszniki_Zdrój&oldid=1002254"