Duszniki Zdrój

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Duszniki Zdrój
Barkas:POL Duszniki Zdrój COA.svg
Lambang Duszniki Zdrój
Barkas:POL Duszniki Zdrój map.svg
Lokasi Duszniki Zdrój
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Duszniki Zdrój
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Duszniki Zdrój (Jerman Bad Reinerz) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.