Dukla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dukla
POL Dukla COA.svg
Lambang Dukla
POL Dukla map.svg
Lokasi Dukla
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dukla
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Dukla iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.