Dudutan lan anculan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dudutan lan anculan iku paribasan sing tegesé padha kethikan, sing siji ethok-ethok ora ngerti.

Uga delengen[besut | besut sumber]