Dudutan lan aculan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dudutan lan aculan iku paribasa Jawa sing tegesé padha kethikan, sing siji api-api ora ngerti.

Uga delengen[besut | besut sumber]