Drobin

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Drobin
POL Drobin COA.svg
Lambang Drobin
120px
Lokasi Drobin
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Drobin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Drobin iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Drobin&oldid=1001630"