Dragonball Evolution

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Dragonball Evolution nggih punika sesirah filem ingkang dipungangkat saking manga lan anime Dragon Ball. Filem punika kadamel déning 20th Century Fox. Dragonball Evolution nyariyosaken pangembaran Goku nalika taksih umur 18 taun. Proyek filem punika kawiwitan ing taun 2002. Filem punika kaarahaken déning James Wong lan Stephen Chow. Piyantun kalih punika ugi ngrangkep minangka juru damel. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Justin Chatwin, James Marsters, Jamie Chung, Emmy Rossum, lan Joon Park. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Brian Tyler. Sinematografi dipuncakaken déning Robert MacLachian. Filem punika kababar ing Jepang lan negari Asia sanèipun, surya 13 Maret 2009. Wondéné pambabaran kagem para pamirsa Amérikah Sarékat kalaksanan surya 10 April 2009.[3][4][5][6][7]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "DRAGONBALL EVOLUTION (PG)". British Board of Film Classification. March 17, 2009. Dijupuk January 7, 2013. 
  2. "Dragonball Evolution (2009)". Box Office Mojo. Dijupuk 19 Agustus 2010.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  3. Rudolph, Ileane (January 30, 2008). "James Marsters on Fame, Family and Life After 40". TV Guide. Dijupuk March 16, 2009. 
  4. "El director de "Dragonball Evolution" admite su desconocimiento del manga" (ing basa Spanish). April 4, 2009. Diarsip saka sing asli ing April 10, 2009. Dijupuk April 9, 2009. 
  5. "James Marsters Monster Mania Q&A (Part 2)". August 23, 2009. Dijupuk May 21, 2011. 
  6. "James Marsters: "You guys like watching me getting humiliated"". Total Sci-Fi. July 10, 2008. Diarsip saka sing asli ing July 13, 2008. Dijupuk July 11, 2008. 
  7. Mayberry, Carly (December 6, 2007). "Chung goes live with 'Dragonball'". The Hollywood Reporter. Dijupuk December 6, 2007. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]