Dréan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Former coat of arms of Mondovi

Dréan (Basa Arab الدرعان) iku sawijining kutha pasisir cilik ing Aljazair, 25 km sisih kidulé Annaba, ing provinsi El Taref. Kutha iki sing ndunungi watara 40,000 iwa. Sajeroning mangsa kakuwasan Prancis, tlatah iki dikenal kanthi sebutan Mondovi. Panulis Albert Camus dilairaké lan diwasa ing kutha iki. Kutha iki minangka kutha krajan Distrik Dréan.