Dopiaza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dopiaza
Dopiaza.JPG
AjanganMain course
Woworan pokokMeat, onions, curry
Buku masakan: Dopiaza  Médhia: Dopiaza

Dopiaza (tegese "loro bawang") minangka jeneng sajian adhedhasar bawang . Wis disiapake nganggo bawang, [a] dimasak ing rempah-rempah lan kari lan minangka hiasan. Bawang ditambahake ing rong tahap sajrone masak, mula jenenge. Iki biasane ngemot daging, biasane daging sapi, pitik, wedhus, daging babi, utawa urang ; nanging, bisa uga disiapake kanthi gaya vegetarian .

  1. Time-Life Books (1988). Fresh ways with pork. Healthy home cooking. Time-Life Books. ISBN 978-0-8094-6033-5. Dibukak ing August 22, 2019.


Masalah sitiran: Tenger <ref> ana tumrap golongan aran "lower-alpha", nanging tenger <references group="lower-alpha"/> sing magepokan ora ana, utawa </ref> panutup ora ana