Donald Love

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Donald Love
Katerangan priangga
Jeneng dawa Donald Alistair Love[1]
Tanggal lair (1994-12-02) 2 Dhésèmber 1994 (umur 27)
Papan lair Rochdale, Inggris
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 17
Karir nom
Northwich Town
2002–2013 Manchester United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2016 Manchester United 1 (0)
2015Wigan Athletic (nyileh) 7 (0)
2016–2019 Sunderland 27 (0)
2019– Shrewsbury Town 29 (0)
Tim nasional
2010–2011 Skotlandia U-17 3 (0)
2013 Skotlandia U-19 1 (0)
2015–2016 Skotlandia U-21 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:43, 28 October 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13:46, 15 February 2016 (UTC)

Donald Alistair Love (lair 2 Desember 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Bek kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League Clubs submit Squad Lists". Premier League. 17 December 2015. Diarsip saka sing asli ing 28 September 2015.
  2. "Donald Love Premier League Profile". Premier League. Dibukak ing 12 August 2016.