Don Knotts

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Don Knotts
Don Knotts 1975.JPG
Knotts, 1975
Lair Jesse Donald Knotts
(1924-07-21)Juli 21, 1924
Amérika Sarékat Amérika Sarékat
Pati Fèbruari 24, 2006(2006-02-24) (umur 81)
Amérika Sarékat Amérika Sarékat
Jalaran pati Pneumonia
Pakaryan pelawak lan panata acara
Taun aktif 1958–2006

Jesse Donald "Don" Knotts (lair ing Amérika Sarékat, 21 Juli 1924 – pati ing Amérika Sarékat, 24 Fèbruari 2006 ing yuswa 81 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]