Distribusi Linux

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

'Distro Linux iku sistem pemaketan program-program kang mlaku ing Linux. Maneka warna distro iki digawe diselarasake karo ancasane keperluane. Sawetara distro kaya Debian, Redhat, lan SUSE dadi populer amarga gampang digunakake. Dene Distro kang paling tuwa dhewe yaiku Slackware. Salah sijine distro kang dirumat dening wong Indonesia yaiku BlankOn.

Sawetara distro Linux kang ana:

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Distribusi_Linux&oldid=812152"