Distribusi Linux

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

'Distro Linux iku sistem pemaketan program-program kang mlaku ing Linux. Maneka warna distro iki digawé diselarasake karo ancasane keperluane. Sawetara distro kaya Debian, Redhat, lan SUSE dadi populer amarga gampang digunakake. Dene Distro kang paling tuwa dhéwé ya iku Slackware. Salah sijine distro kang dirumat déning wong Indonesia ya iku BlankOn.

Sawetara distro Linux kang ana:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Distribusi_Linux&oldid=1079032"