Distribusi Linux

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

'Distro Linux iku sistem pemaketan program-program kang mlaku ing Linux. Maneka warna distro iki digawé diselarasake karo ancasane keperluane. Sawetara distro kaya Debian, Redhat, lan SUSE dadi populer amarga gampang digunakaké. Déné Distro kang tuwa dhéwé dhéwé ya iku Slackware. Salah sijiné distro kang dirumat déning wong Indonesia ya iku BlankOn.

Sawetara distro Linux kang ana: