Disneyland Hong Kong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
A castle was built inside of Hong Kong Disneyland as a welcome building
Sekètheng mlebu saka Disneyland Hong Kong

Disneyland Hong Kong ya iku salah siji papan panggonan rékreasi ana ing nagara Hong Kong. Papan panggonan iki uga salah siji prodhuk saka wanalaba saka Parusahaan Walt Disney. Disneyland iki diurus lan diuri-uri sesarèngan parusahaan Walt Disney magepokan karo Pamarintah nagara Hong Kong. Papan panggonan iki ngadèg ana ing lahan saamba lemah 27,4 hektar are [1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]