Dion Sanderson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dion Sanderson
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dion Dannie Leonard Sanderson[1]
Tanggal lair (1999-12-15) 15 Dhésèmber 1999 (umur 21)
Papan lair Wednesfield, Inggris
Dhuwur 188 cm (6 ft 2 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 16
Karir nom
2007–2019 Wolverhampton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Wolverhampton Wanderers 0 (0)
2020Cardiff City (nyileh) 10 (0)
2020–Sunderland (nyileh) 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:52, 3 November 2020 (UTC).


Dion Sanderson (lair 15 Desember 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "2019/20 Premier League squads confirmed". Premier League. 3 September 2019.