Dinda Kanyadewi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dinda Kanya Dewi

Dinda Kanyadewi ya iku bintang sinétron lan modhél kang uga maén ing layar lebar kang lair ing Jakarta nalika 5 Fèbruari 1987.[1] Dinda duwé hobby acting, nyanyi, lan foto-foto.[2] Tanah kelairan Dinda ya iku ing Balikpapan.[1] Dinda lair saka pasangan Surya Saputra Yudanagara lan Tuti Mutia Naradirja.[2] Dinda paling seneng maca novèl.[2]

Karir[besut | besut sumber]

Dinda ya iku aktris kang main ing akèh filem. Film kang tau dimainaké déning Dinda Kanyadewi ya iku:[1]

Dinda uga main ing ing sinétron. Sineétron kang tau dimainaké Dinda, ya iku:[2]

Dinda kacathet tau main dadi modhèl ing video klip grup band, ya iku Letto, Kahitna, Ungu, Samson, lan Vagetos.[1][2] Saliyané dadi modhél ing video klip lan main filem, Dinda uga tau main ing iklan.[1] Iklan kang tau dibintangi Dinda Kanyadewi ya iku iklan Marina UV White, Funtime, Piatoz, lan Zinc.[1]

Préstasi[besut | besut sumber]

Préstasi kang tau disabet Dinda Kanyadewi ya iku:[1]

  • finalis Gadis Sampul ing taun 2002
  • Aktris Ingkang maragani Pendamping Ngetop ing acara SCTV Award taun 2010, minangka perané ing sinétron CINTA FITRI.

Cathetan suku[besut | besut sumber]