Dia Mirza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dia Mirza
Dia Mirza.JPG
Dia Mirza at Navy Queen Beauty Contest
Lair Dia Handrich
(1981-12-09) 9 Dhésèmber 1981 (umur 34)
Hyderabad, Andhra Pradesh, India
Jeneng liya Diya Mirza
Diya
Dee
Pakaryan Actress, model
Taun aktif 2001-present
Bojo None
Wong tuwa Frank Handrich
Deepa Mirza

Dia Mirza Handrich (दिया मिर्ज़ा,Basa Urdu: دیا میرزا) jeneng undhang-undhangané Dee lan kondhng ning masarakat karo jeneng Dia Mirza, (Lair ning tanggal 9 Desember taun 1981) dheweké model saka Indiauga dadi aktris ning dunya film Bollywood, dheweké uga ddai pamenang kaping loro ajang Femina Miss India.


Cathetan Suku[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dia_Mirza&oldid=949372"