Dia Mirza

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dia Mirza
Dia Mirza.JPG
Dia Mirza at Navy Queen Beauty Contest
Lair Dia Handrich
(1981-12-09) 9 Dhésèmber 1981 (umur 35)
Hyderabad, Andhra Pradesh, India
Jeneng liya Diya Mirza
Diya
Dee
Pakaryan Actress, model
Taun aktif 2001-present
Bojo None
Wong tuwa Frank Handrich
Deepa Mirza

Dia Mirza Handrich (दिया मिर्ज़ा,Basa Urdu: دیا میرزا) jeneng undhang-undhangané Dee lan kondhng ning masarakat karo jeneng Dia Mirza, (Lair ning tanggal 9 Dhésèmber taun 1981) dhèwèké model saka Indiauga dadi aktris ning dunya filem Bollywood, dhèwèké uga ddai pamenang kaping loro ajang Femina Miss India.

Cathetan suku[besut | besut sumber]