Dhistrik Buk, Busan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Distrik Buk (barès distrik lor) inggih punika satunggaling gu, utawi distrik, ing lor pusat Busan, Korea Kidul. Buk-gu kanthi wiyar 38.30 km² punika dalemipun kanggé kirang langkung 335.000 tiyang. Dumugi status gu wonten ing taun 1978.

Pamerangan administratif[besut | besut sumber]

Buk-gu punika kaperang dados 5 legal dong, ingkang sedayanipun punika wonten 13 administratif dong, kados wonten ing ngandhap punika:

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pirsani ugi[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Busan

Koordhinat: 35°12′N 128°59′E / 35.2°N 128.99°E / 35.2; 128.99