Dhataran Wallachian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dhataran Wallachian utawa Dhataran Romania (Basa Rumania: Câmpia Română) iku sawijining dhataran sing dumunung ing Romania sisih kidul lan pinggiran sisih wétan Serbia.

Galeri[besut | besut sumber]