Dhaptar tim Bal-balan ing donya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki dhaptar ringkes tim bal-balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng nagara. Mung tim-tim sing main ing tataran paling dhuwur ing saben nagara sing kalebu dhaptar iki; kanggo tim-tim ing tingkat sing luwih cebdhèk, pirsani artikel pepak sing kapisah (mung sawetara nagara waé).

Cathetan: Sawetara klub ora main ing liga nagara asal nanging main ing kompetisi nagara tangga. Ana cathetan cilik tumrap klub-klub kasebut.

Albania[sunting | besut sumber]

Amérika Sarékat[sunting | besut sumber]

Andorra[sunting | besut sumber]

Argentina[sunting | besut sumber]

Armenia[sunting | besut sumber]

Australia[sunting | besut sumber]

Austria[sunting | besut sumber]

Azerbaijan[sunting | besut sumber]

Walanda[sunting | besut sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Walanda

Belarus[sunting | besut sumber]

Belgia[sunting | besut sumber]

Bosnia-Herzegovina[sunting | besut sumber]

Brasil[sunting | besut sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Brasil

Bulgaria[sunting | besut sumber]

Cina[sunting | besut sumber]

Ceko[sunting | besut sumber]

Denmark[sunting | besut sumber]

Ekuador[sunting | besut sumber]

Estonia[sunting | besut sumber]

Finlandia[sunting | besut sumber]

Hungaria[sunting | besut sumber]

Indonésia[sunting | besut sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Indonésia

Inggris[sunting | besut sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Inggris

Iran[sunting | besut sumber]

Islandia[sunting | besut sumber]

Irlandia[sunting | besut sumber]

Israèl[sunting | besut sumber]

Italia[sunting | besut sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Italia

Jamaika[sunting | besut sumber]

Jepang[sunting | besut sumber]

Jerman[sunting | besut sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Jerman

Kanada[sunting | besut sumber]

Kolombia[sunting | besut sumber]

Korea Selatan[sunting | besut sumber]

Kroasia[sunting | besut sumber]

Latvia[sunting | besut sumber]

Meksiko[sunting | besut sumber]

Norwegia[sunting | besut sumber]

Prancis[sunting | besut sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Prancis

Peru[sunting | besut sumber]

Polandia[sunting | besut sumber]

Portugal[sunting | besut sumber]

Rumania[sunting | besut sumber]

Rusia[sunting | besut sumber]

Selandia Anyar[sunting | besut sumber]

Serbia lan Montenegro[sunting | besut sumber]

Sierra Leone[sunting | besut sumber]

Skotlandia[sunting | besut sumber]

Slovenia[sunting | besut sumber]

Spanyol[sunting | besut sumber]

Pirsani: Dhaptar klub bal-balan ing Spanyol

Swedia[sunting | besut sumber]

Swiss[sunting | besut sumber]

Turki[sunting | besut sumber]

Ukraina[sunting | besut sumber]

Wales[sunting | besut sumber]

Yunani[sunting | besut sumber]

Deleng uga[sunting | besut sumber]