Dhaptar tim Bal-balan ing donya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki dhaptar ringkes tim bal-balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng negara. Mung tim-tim sing main ing tataran paling dhuwur ing saben negara sing kalebu dhaptar iki; kanggo tim-tim ing tingkat sing luwih cebdhèk, pirsani artikel pepak sing kapisah (mung sawetara negara waé).

Cathetan: Sawetara klub ora main ing liga negara asal nanging main ing kompetisi negara tangga. Ana cathetan cilik tumrap klub-klub kasebut.

Albania[sunting | Owah sumber]

Amérika Sarékat[sunting | Owah sumber]

Andorra[sunting | Owah sumber]

Argentina[sunting | Owah sumber]

Armenia[sunting | Owah sumber]

Australia[sunting | Owah sumber]

Austria[sunting | Owah sumber]

Azerbaijan[sunting | Owah sumber]

Walanda[sunting | Owah sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Walanda

Belarus[sunting | Owah sumber]

Belgia[sunting | Owah sumber]

Bosnia-Herzegovina[sunting | Owah sumber]

Brasil[sunting | Owah sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Brasil

Bulgaria[sunting | Owah sumber]

Cina[sunting | Owah sumber]

Ceko[sunting | Owah sumber]

Denmark[sunting | Owah sumber]

Ekuador[sunting | Owah sumber]

Estonia[sunting | Owah sumber]

Finlandia[sunting | Owah sumber]

Hungaria[sunting | Owah sumber]

Indonesia[sunting | Owah sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Indonesia

Inggris[sunting | Owah sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Inggris

Iran[sunting | Owah sumber]

Islandia[sunting | Owah sumber]

Irlandia[sunting | Owah sumber]

Israel[sunting | Owah sumber]

Italia[sunting | Owah sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Italia

Jamaika[sunting | Owah sumber]

Jepang[sunting | Owah sumber]

Jerman[sunting | Owah sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Jerman

Kanada[sunting | Owah sumber]

Kolombia[sunting | Owah sumber]

Korea Selatan[sunting | Owah sumber]

Kroasia[sunting | Owah sumber]

Latvia[sunting | Owah sumber]

Meksiko[sunting | Owah sumber]

Norwegia[sunting | Owah sumber]

Prancis[sunting | Owah sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Prancis

Peru[sunting | Owah sumber]

Polandia[sunting | Owah sumber]

Portugal[sunting | Owah sumber]

Rumania[sunting | Owah sumber]

Rusia[sunting | Owah sumber]

Selandia Anyar[sunting | Owah sumber]

Serbia lan Montenegro[sunting | Owah sumber]

Sierra Leone[sunting | Owah sumber]

Skotlandia[sunting | Owah sumber]

Slovenia[sunting | Owah sumber]

Spanyol[sunting | Owah sumber]

Pirsani: Dhaptar klub bal-balan ing Spanyol

Swedia[sunting | Owah sumber]

Swiss[sunting | Owah sumber]

Turki[sunting | Owah sumber]

Ukraina[sunting | Owah sumber]

Wales[sunting | Owah sumber]

Yunani[sunting | Owah sumber]

Deleng uga[sunting | Owah sumber]