Dhaptar maskapai pamaburan Madagaskar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki dhaptar maskapé penerbangan kang isih mlaku / beroperasi ing Madagaskar.

Maskapé panerbangan IATA ICAO Tandha panggil Miwiti
operasi
Cathetan
Air Madagascar MD MDG AIR MADAGASCAR 1962
Tiko Air 2000

[sunting | besut sumber]