Dhaptar maskapai pamaburan Madagaskar

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ing ngisor iki dhaptar maskapé penerbangan kang isih mlaku / beroperasi ing Madagaskar.

Maskapé panerbangan IATA ICAO Tandha panggil Miwiti
operasi
Cathetan
Air Madagascar MD MDG AIR MADAGASCAR 1962
Tiko Air 2000

[besut | besut sumber]