Dhaptar kodhe tilpun ing Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki daftar kodhe telepon ing Indonesia.

Indonesia provinces blank map.svg


Aceh[sunting | Owah sumber]

Sumatera Lor[sunting | Owah sumber]

Sumatera Kulon[sunting | Owah sumber]

Riau[sunting | Owah sumber]

Kapuloan Riau[sunting | Owah sumber]

Jambi[sunting | Owah sumber]

Sumatera Kidul[sunting | Owah sumber]

Kapuloan Bangka Belitung[sunting | Owah sumber]

Bengkulu[sunting | Owah sumber]

Lampung[sunting | Owah sumber]

DKI Jakarta[sunting | Owah sumber]

Banten[sunting | Owah sumber]

Jawa Kulon[sunting | Owah sumber]

Jawa Tengah[sunting | Owah sumber]

Dhaérah Istimewa Yogyakarta[sunting | Owah sumber]

Jawa Wétan[sunting | Owah sumber]

Bali[sunting | Owah sumber]

Nusa Tenggara Kulon[sunting | Owah sumber]

Nusa Tenggara Wétan[sunting | Owah sumber]

Kalimantan Kulon[sunting | Owah sumber]

Kalimantan Tengah[sunting | Owah sumber]

Kalimantan Kidul[sunting | Owah sumber]

Kalimantan Wétan[sunting | Owah sumber]

Sulawesi Lor[sunting | Owah sumber]

Gorontalo[sunting | Owah sumber]

Sulawesi Tengah[sunting | Owah sumber]

Sulawesi Kulon[sunting | Owah sumber]

Sulawesi Kidul[sunting | Owah sumber]

Sulawesi Tenggara[sunting | Owah sumber]

Maluku[sunting | Owah sumber]

Maluku Lor[sunting | Owah sumber]

Lihat Maluku

Papua Kulon[sunting | Owah sumber]

Lihat Papua

Papua[sunting | Owah sumber]

Selulèr[sunting | Owah sumber]

Pirsani Kodhe Area Seluler GSM lan CDMA kanggo kodhe wilayah saben telepon selulèr. Patang angka pisananing nomer telepon selulèr ngarujuk marang operator telepon selulèr kasebut, kayata:

Deleng uga[sunting | Owah sumber]