Dhaptar kabupatèn lan kutha ing Sumatra Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ing ngisor iki pratélan kabupatèn lan/utawa kutha ing Sumatra Kulon

No. Kabupatèn/Kutha Kutha krajan Lokasi Logo
1 Kabupatèn Agam Lubuk Basung 0°16′3.25″S 99°59′57.29″E / 0.2675694°S 99.9992472°E / -0.2675694; 99.9992472 (Lubuk Basung)
2 Kabupatèn Dharmasraya Pulau Punjung 1°2′30.13″S 101°21′43.44″E / 1.0417028°S 101.3620667°E / -1.0417028; 101.3620667 (Pulau Punjung)
3 Kabupatèn Kapuloan Mentawai Tuapejat
4 Kabupatèn Lima Puluh Koto Sarilamak
5 Kabupatèn Padang Pariaman Parit Malintang
6 Kabupatèn Pasaman Lubuk Sikaping
7 Kabupatèn Pasaman Kulon Simpang Empat
8 Kabupatèn Pesisir Kidul Painan
9 Kabupatèn Sijunjung Muaro Sijunjung
10 Kabupatèn Solok Arosuka
11 Kabupatèn Solok Kidul Padang Aro
12 Kabupatèn Tanah Dhatar Batusangkar 0°28′34.76″S 100°35′29.02″E / 0.4763222°S 100.5913944°E / -0.4763222; 100.5913944 (Batusangkar)
13 Kutha Bukittinggi Bukittinggi 0°18′21.03″S 100°22′9.98″E / 0.3058417°S 100.3694389°E / -0.3058417; 100.3694389 (Bukittinggi)
14 Kutha Padang Padang 0°57′2.76″S 100°21′41.64″E / 0.9507667°S 100.3615667°E / -0.9507667; 100.3615667 (Balai Kutha Padang)
Logo Padang.svg
15 Kutha Padangpanjang Padangpanjang 0°27′18.77″S 100°25′21.9″E / 0.4552139°S 100.422750°E / -0.4552139; 100.422750 (Balai Kutha Padangpanjang)
Padang Panjang coa.png
16 Kutha Pariaman Pariaman 0°37′32.41″S 100°7′23.1″E / 0.6256694°S 100.123083°E / -0.6256694; 100.123083 (Balai Kutha Pariaman)
17 Kutha Payakumbuh Payakumbuh 0°13′52.33″S 100°37′17.83″E / 0.2312028°S 100.6216194°E / -0.2312028; 100.6216194 (Balai Kutha Payakumbuh)
18 Kutha Sawahlunto Sawahlunto 0°40′40.16″S 100°47′13.21″E / 0.6778222°S 100.7870028°E / -0.6778222; 100.7870028 (Sawahlunto)
19 Kutha Solok Solok 0°47′58.9″S 100°39′57.92″E / 0.799694°S 100.6660889°E / -0.799694; 100.6660889 (Solok)

Cithakan:Pratélan Dati II

 
Sumatra Kulon
Lambang Provinsi Sumatra Kulon

Kabupatèn: Agam | Dharmasraya | Lima Puluh Kota | Kapuloan Mentawai | Padang Pariaman | Pasaman | Pasaman Kulon | Pesisir Kidul | Sawahlunto Sijunjung | Solok | Solok Selatan | Tanah Dhatar

Kutha: Bukittinggi | Padang | Padang Panjang | Pariaman | Payakumbuh | Sawahlunto | Solok

Delengen uga: Dhaptar kabupatèn lan kutha ing Indonésia