Dhaptar jinis gunung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Gunung nduwèni ciri-ciri dhéwé-dhéwé. Sawetara gunung arupa gunung geni lan nduwèni ciri-ciri saka jinis lava lan sajarah jeblugan. Gunung liyané kabentuk saka prosès glasial lan nduwèni ciri-ciri saka wanguné.

Jinis gunung geni[sunting | Owah sumber]

Jinis - jinis watuné[sunting | Owah sumber]

Gunung geni liyané[sunting | Owah sumber]

Deleng uga[sunting | Owah sumber]