Pratélaning jinis gunung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Dhaptar jinis gunung)
Jujug: pandhu arah, pados