Dhaptar gunung geni ing donya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ing ngisor iki dhaptar gunung-gunung geni ing donya.

Donya[besut | besut sumber]

Indonésia[besut | besut sumber]

krakatau merapi bromo

Deleng uga[besut | besut sumber]