Dhaptar gunung geni ing donya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki dhaptar gunung-gunung geni ing donya.

Donya[sunting | Owah sumber]

Indonésia[sunting | Owah sumber]

krakatau merapi bromo

Deleng uga[sunting | Owah sumber]