Dhaptar Segara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pratélan Segara[besut | besut sumber]

Samudra Atlantik[besut | besut sumber]

Samudra Arktik[besut | besut sumber]

Samudra Hindia[besut | besut sumber]

Samudra Pasifik[besut | besut sumber]

Samudra Kidul[besut | besut sumber]

Segara ing dharatan[besut | besut sumber]

† Ora kadaftar ing IHO S-23 edisi kaping-4. (Ana 113 segara ing donya.)

Réferènsi[besut | besut sumber]


Uga delengen[besut | besut sumber]