Dhṛti 9

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dhṛti 9 iku sawijining pupuh kakawin. Pupuh iki lumrahé digolongaké ing kategori: Dhṛti (Dreti). Pupuh iki ora nduwé jeneng mula diarani Dhṛti 9, miturut pratélané Zoetmulder (1983).

Guru-laghu[besut | besut sumber]

Pupuh iki guru-laghuné mengkéné:

Tuladha[besut | besut sumber]

Sumber rujukan[besut | besut sumber]

  • P.J. Zoetmulder, 1983, Kalangwan. Sastra Jawa Kuno Selayang Pandang. Jakarta: Djambatan.