Antiwati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Dewi Antiwati)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dèwi Antiwati iku putriné Sangkuni. Dhèwèké dadi garwané Udawa.

Uga delengen[besut | besut sumber]