Kamentrian Pariwisata lan Ekonomi Kreatif Indonesia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lambang Kemenpar.png

Kamentrian Pariwisata lan Ekonomi Kreatif Indonésia, dicekak Kemenparekraf, iku kamentrian ing Pamarentah Indonésia sing mbidangi urusan pariwisata lan ékonomi kreatif. Kemenparekraf dipimpin déning Mentri Pariwisata lan Ekonomi Kreatif (Menparekraf) sing wiwit tanggal 19 Oktober 2011 diwengku déning Mari Elka Pangestu.

Kantor Kemenparekraf ing Gedhung Sapta Pesona, Jakarta.

Pranala njaba[besut | besut sumber]