Deny Saprianto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deny Saprianto
Katerangan priangga
Dhuwur 1.88 m (6 ft 2 in)
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Persita Tangerang
Angka 25
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014- Persita Tangerang
2010 PS Barito Putera

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Deny Saprianto[1][2] (lair 9 Januari 1990; umur 29 taun) ya iku pesepakbola Indonesia kang main kanggo Persita Tangerang ing Liga Super Indonesia.

Karier[besut | besut sumber]

Dhèwèké nyetak debut bareng Persita Tangerang ing turnamen Inter Island Cup 2014.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Denis Supriyanto". goal.com. Dijupuk 22 Januari 2014.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. "Deny Saprianto". ligaindonesia.co.id. Dijupuk 14 Februari 2014.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]