Demetrio Albertini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Demetrio Albertini
small
Informasi Pribadi
Tanggal lair (1971-08-23) Agustus 23, 1971 (umur 48)
Papan lair Besana in Brianza, Italy
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)
Posisi Midfielder
Karier mangsa enom
AC Milan
Karier mangsa tua*
Taun Tim Tampil (Gol)
1988–2002 AC Milan 295 (21)
1990–1991Padova (loan) 28 (5)
2002–2003 Atlético Madrid 28 (2)
2003–2004 Lazio 23 (2)
2004 Atalanta 14 (1)
2005 FC Barcelona 5 (0)
Jumlah 393 (31)
Tim nasional
1989 Italy U18 7 (0)
1990–1992 Italy U21 17 (0)
1992 Italy Olympic Team 5 (2)
1991–2002 Italy 79 (3)
  • Panampilan lan gol ing klub enom bisa dietung saka liga dhaerah .

Demetrio Albertini (lair ing Besana in Brianza, Provinsi Milan, Italia, 23 Agustus 1971; umur 48 taun) ya iku salah siji mantan juru main bal-balan kang kebangsaane Italia.[1] Dhewke main ana ing tim A.C. Milan, Calcio Padova, Atlético Madrid, S.S. Lazio, Atalanta B.C., lan uga FC Barcelona.[1] Ana ing timnas Italia Italia, dhèwèké wis main kaping 79 lan nyetak 3 gol.[1] Saliyané iku dhèwèké uga njabat wakil présidhèn Federasi Bal-balan Italia.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]