Defiance (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Defiance
Gambar:DefiancePoster2008.jpg
Disutradarani Edward Zwick
Dibintangi Daniel Craig
Liev Schreiber
Jamie Bell
George MacKay
Sinématografi Eduardo Serra
Dibesut déning Steven Rosenblum
Dibabar déning Paramount Vantage
Tanggal metu
  • Dhésèmber 31, 2008 (2008-12-31) (terbatas di Amerika Serikat)
  • Januari 16, 2009 (2009-01-16) (secara luas di Amerika Serikat)
Nagara Amerika Serikat
Basa Bahasa Inggris
Rantaman $32 juta[1]

Defiance yaiku film drama sajarah AS 2008 sing disutradarani dening Edward Zwick lan digawe dening Edward Zwick lan Pieter Jan Brugge. Naskah film iki ditulis dening Clayton Frohman lan Edward Zwick adhedhasar buku Defiance: Partisans Bielski dening Nechama Tec. Juru paragane Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell lan George MacKay .

Film Defiance wiwit ditayangke ing Amerika Serikat tanggal 31 Desember 2008 kanthi winates lan ing tanggal 16 Januari 2009 secara luas. Film kasebut ditampa kanthi ulasan beragam seka para Juru Kritik

Juru Paraga[besut | besut sumber]

  • Daniel Craig minangka Tuvia Bielski
  • Liev Schreiber minangka Zus Bielski
  • Jamie Bell as Asael Bielski
  • George MacKay minangka Aron Bielski
  • Alexa Davalos minangka Lilka Ticktin
  • Allan Corduner minangka Shimon Haretz
  • Mark Feuerstein minangka Isaac Malbin
  • Tomas Arana minangka Ben Zion Gulkowitz
  • Jacek Koman minangka Konstanty "Kościk" Kozłowski
  • Mia Wasikowska minangka Chaya Dziencielsky
  • Iben Hjejle minangka Bella
  • Jodhi May minangka Tamara Skidelski
  • Kate Fahy minangka Riva Reich
  • Iddo Goldberg minangka Yitzhak Shulman
  • Sam Spruell minangka Arkady Lubczanski
  • Ravil Isyanov minangka Viktor Panchenko
  • Rolandas Boravskis minangka Gramov

Tanggepane Juru Kritik[besut | besut sumber]

Film Defiance ditampa kanthi ulasan beragam seka para Juru Kritik Adhedhasar Tomat Rotten, film kang nduweni rating 57%, adhedhasar 180 ulasan, kanthi rating rata-rata 5.9 / 10.[2] Adhedhasar Metacritic, film kasebut nduwe nilai 58 saka 100, adhedhasar 34 kritik, nuduhake "rata-rata ulasan".[3]

Box Office[besut | besut sumber]

Film Defiance nampa $ 28,644,813 ing Amerika Utara lan $ 22.510.406 ing negara liya. Total pendapatanne sing ditampa dening film iki mencapai $ 51,155,219, ngluwihi anggaran produksi film $ 32 yuta.[1]

Ing bukaan akhir pekan sing winates, film iki entuk $ 123,513,urutan 32 ing box office. Nanging, ing bukune akhir minggu secara luas, film iki entuk $ 8.911.827, dadikake urutan kaping 8 ing box office.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng BOM
  2. "Defiance (2008)". Rotten Tomatoes. Dijupuk February 13, 2018. 
  3. "Defiance reviews". Metacritic. Dijupuk February 13, 2018. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Edward Zwick