Dear John (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Dear John (film))
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dear John iku filem romantis prodhuksi Hollywood. Film iki dirilis tanggal 24 Fèbruari 2010. Film iki dibintangi Channing Tatum lan Amanda Seyfried. Sutradara filem iki Lasse Hallström njupuk carita saka novèl Nicholas Sparks kanthi judhul sing padha.[1] Dear John nyaritakaké kisah cinta sawijining prajurit Channing Tatum karo sawenèh wanita Amanda Seyfried perang antara Amérika lan Irak sing agawé prajurit kudu adoh karo sang wanita satemag mung bisa komunikasi nganggo layang.[1]

Pratélan Aktor[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]