Dayung

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kagiatan dedayungan ing tlaga

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Dayung ing KamusWiki.
20px|Commons-Logo WikiCommons: Canoes – pictures, videos or audiofiles


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dayung&oldid=965546"