Dayung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kagiatan dedayungan ing tlaga

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Dayung ing KamusWiki.
20px|Commons-Logo WikiCommons: Canoes – pictures, videos or audiofiles