Menyang kontèn

Datsun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Datsun
IndustryAutomotive
FoundedOriginal: 1931; 93 taun kapungkur (1931)
Relaunch: 2013; 11 taun kapungkur (2013)
DefunctOriginal: 1986 (1986)
Relaunch: 2022 (2022)
FateDiscontinued
HeadquartersTokyo, Japan
Area served
  • India (defunct 2022)
  • Indonesia (defunct 2020)
  • Russia (defunct 2022)
  • South Africa (defunct 2022)
Key people
ProductsAutomobiles, light trucks
ParentNissan
Websitedatsun.com

Datsun minangka merek mobil sing diduweni Nissan Motor Company. Datsun digunakake minangka merek kendaraan Nissan sing diekspor ing taun 1958 nganti 1986. Ing taun 2013, Datsun diluncurake maneh minangka merek mobil Nissan sing murah.

Pranala njaba[besut | besut sumber]