Datsun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Datsun minangka merek mobil sing diduweni Nissan Motor Company. Datsun digunakake minangka merek kendaraan Nissan sing diekspor ing taun 1958 nganti 1986. Ing taun 2013, Datsun diluncurake maneh minangka merek mobil Nissan sing murah.

Pranala njaba[besut | besut sumber]