Darwati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Darwati (lair ing Cepu, 6 Desember 1973) ya iku atlét mlaku cepet. Agama kang dianut Darwati ya iku agama Islam[1].

Pendhidhikan[besut | besut sumber]

  • SD Negeri XIV Cepu taun 1985,
  • SMP III Cepu taun 1988,
  • SMA Cepu

Prèstasi[besut | besut sumber]

  • Juara 1 Asean School th 1991 ing Bangkok, Tanah Thai
  • Juara 2 Arafura Sport Festival taun 1991 ing Darwin, Ostrali
  • Juara 1 jalan cepat putri 17 km Proklamathon III Tingkat Nasional ing Semarang Taun 1987 lan Gajahmada Proklamathon Semarang Terbuka IV 1988
  • Juara 1 jalan cepat putri 5 km ing Pekan Olahraga Daerah (Porda) Jateng ing Semarang (1987), Kejuaraan Piala Gubernur ke IX di Semarang (1988), ing Invitasi Atletik Pelajar Tingkat Jateng di Semarang (1988) lan ing Sirkuit se Jawa-Bali III ing Yogyakarta (1989) uga ing Kejuaraan Atletik Tingkat Jateng ing Semarang (1990)

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Sadono SY, Bambang, ed. (1991). Tokoh & Potensi Kunci Jawa Tengah (Apa & Siapa 1991-1992). Semarang: Citra Almamater. kk. 31–32.