Daniel Potts (pemain bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Daniel Potts
Dan Potts.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Daniel Potts[1]
Tanggal lair (1994-04-13) 13 April 1994 (umur 23)
Papan lair Barking, Inggris[2]
Dhuwur 5 ft 8 in (1.73 m)
Posisi main Bek[3]
Katerangan klub
Tim saiki
West Ham United
Angka 33
Karir nom
2010–2011 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011– West Ham United 3 (0)
Tim nasioanl
2011 Amérika Sarékat U-20 1 (0)
2012– Inggris U-18 1 (0)
2012– Inggris U-19 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 8 Maret 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 19:30, 6 September 2012 (UTC)

Daniel Potts (lair ing Barking, 13 April 1994; umur 23 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biyasa main ing posisi bèk.

Potts miwiti karir junioré ing klub West Ham United salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga.[4]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "England & Wales births 1837-2006 search results". Findmypast.com. Dijupuk 21 December 2011. 
  2. ^ Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (ed. 43rd). London: Headline. k. 552. ISBN 978-0-7553-6356-8. 
  3. ^ Programme two 2011/12 page 70
  4. ^ "Scholars sign up". West Ham United F.C. 4 May 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]