Daniel McKeague

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Daniel "Dan" McKeague ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]