Dale Earnhardt, Jr.

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dale Earnhardt, Jr.
Kewarganegaraan Amérika Sarékat
Lair (1974-10-10) Oktober 10, 1974 (umur 46)
Cithakan:Country data North Carolina Mooresville, North Carolina
NASCAR Sprint Cup Series 2021
Mangsa dhebut1999
Tim saikiHendrick Motorsports
Montor no.88
Tim sadurungéDale Earnhardt, Inc.
Start384
Menang18
Pole9
Asil paling apikPosisi ke-3 ing 2003
Seri sadurungé
1996-2000NASCAR Seri Nationwide
Gelar jawara
1998-1999Juara Seri Nationwide
Bebungah
2003-2009NASCAR Most Popular Driver

Dale Earnhardt Junior (miyos wonten Mooresville, North Carolina, Amérika Sarékat, tanggal 10 Oktober 1974), punika satunggiling pambalap montor NASCAR saking Amérika Sarékat, sapunika piyambakipun guyub sareng Hendrick Motorsports sareng Jimmie Johnson lan Jeff Gordon. Dale Jr. sampun mimpangaken kalih gelar juwara NASCAR Nationwide Series ing taun 1998, 1999.

Pranala njawi[besut | besut sumber]