Daftar Mentri Koordinator Bidang Politik, Hukum, lan Keamanan Republik Indonesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mantri Koordinator Babagan Pulitik, Hukum lan Kaamanan dicekak Menkopolhukam iku mantri sing mimpin Kamentrian Koordinator Babagan Pulitik, Hukum lan Kaamanan lan mbawahi mantri-mantri babagan pulitik, hukum lan kaamanan. Ing mangsa pamaréntahan Présidhèn Soeharto kamentrian iki jenengé Mantri Koordinator Babagan Pulitik lan Kaamanan dicekak Menkopolkam.

No Foto Jenengama Kabinet Wiwit Nganti
1 Feisal Tandjung 1998 1999
2 Wiranto1.jpg Wiranto 1999 2000
3 SusiloBambangYudhoyono.jpg Susilo Bambang Yudhoyono 2000 2001
4 Agum gumelar.jpg Agum Gumelar 2001 2001
5 SusiloBambangYudhoyono.jpg Susilo Bambang Yudhoyono 2001 2004
6 Hari sabarno.jpg Hari Sabarno (Penjabat) 2004 2004
7 Kabinet widodo-as.jpg Widodo AS 2004 2009