Pratélan kutha ing Honggari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Pratélan iki arupa pratélan kutha ing nagara Hongaria.

Kutha gedhé[besut | besut sumber]

Kutha jangkep[besut | besut sumber]