Dębno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dębno
POL Dębno COA.svg
Lambang Dębno
POL Dębno map.svg
Lokasi Dębno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dębno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Dębno (Jerman Neudamm) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.