Déforestasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kasil déforestasi sawisé mbabad alas nganti gundhul kanggo kebon krambil sawit in Riau (2006)

Déforestasi iku aktivitas mbabad alas.[1] utawa wit-witan sagrumbul supaya lemahé bisa dialihguna kanggo panrapan nir-alas, yakuwi tetanèn, ternak utawa kawasan kutha. Déforestasi mligi akèhé kedadéan ing alas tropis. Sakiwa tengené 30% ambaning Bumi iku katutup déning alas.

Réferènsi[besut | besut sumber]


Delengen uga[besut | besut sumber]