Czerwieńsk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Czerwieńsk
POL Czerwieńsk COA.svg
Lambang Czerwieńsk
POL Czerwieńsk map.svg
Lokasi Czerwieńsk
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: ... km²
Padunung: 4.200
jiwa
Pelat nomer kendaran motor: FZI
Alamat
balé kutha:
pl. Rynek 25
66-016 Czerwieńsk
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Piotr Iwanus

Czerwieńsk (Jerman Rothenburg an der Oder) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 4.200 jiwa.