Cumbana Tilpun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cumbana tilpun minangka pacelathon antarane loro utawa luwih wong ing tilpun sing eksplisit seksual lan dimaksudake kanggo nuwuhake gairah seksual ing siji utawa luwih peserta. Minangka praktik antar individu sing dipisahake sauntara, wis sepele kaya tilpun telpon, sing ora ana operator sing bisa milih (wiwitane abad kaping 20). Ing pungkasan abad kaping 20, bisnis muncul nawakake, kanthi biaya, obrolan seksual karo pekerja seks. Seko artikel iki babagan layanan seks telpon sing mbayar iki.

Seks telpon nggunakake imajinasi ing pihak kalorone; jinis virtual angel yen operator ora nempatno gambar ing endhas panelpon lan panelpon uga kudu mbukak kesenengane. Pacelathon eksplisit seksual ditindakake ing antarane wong loro utawa luwih liwat telpon, utamane yen paling ora ana siji peserta sing masturbasi utawa ngalamunake fantasi seksual.

Cumbana tilpun bisa uga ana pirang-pirang jinis, kalebu: fantasi sing dipandu, swara seksual, saran sing dicritakake lan digawe, anekdot seksual lan pengakuan, ekspresi fantasi seksual, perasaan, utawa katresnan, utawa diskusi topik seksual sing sensitif banget lan sensitif.

Sawise akeh cara ngirim pembayaran, jinis telpon dadi utamane kegiyatan komersial, karo pelanggan (akeh banget pria) lan uga sing dodol (wanita pancen akeh banget).