Crumpet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Crumpet
Buttered crumpet2.jpg
A buttered crumpet
Jeneng liyanéPikelet
JinisBread
Panggonan asalWales or England
Woworan pokokFlour, yeast
Buku masakan: Crumpet  Médhia: Crumpet

A crumpet ( /ˈkrʌmpt/pra=|Babagan swara iki /ˈkrʌmpt/ ) Iku cilik griddle cake digawe saka susu kenthel legi ditambah banyu utawa susu, glepung lan ragi, dipangan ing Inggris, ing Republik Irlandia, lan Australia .

Crumpet sacara regional diarani pikelet, jeneng uga ditrapake kanggo roti lapis sing luwih tipis lan luwih kaya pancake: [1] jinis sing pungkasan diarani crumpet ing Skotlandia .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Ingram, Christine (1999). The Cook's Guide to Bread. Hermes. p. 50.