Craig Shoemaker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Shoemaker, 2011

Craig Shoemaker (lair ing Amérikah Sarékat, 15 Novèmber 1958; umur 62 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]