Crème karamèl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Crème caramel
Cremecaramel.jpg
A row of crèmes caramel
Jeneng liyanéFlan, caramel custard
AjanganDessert
Panggonan asalSpain, France, Italy and Portugal
Hawa ajanganCold or warm
Woworan pokokEggs, milk, sugar
VariasiCrème brûlée, crema catalana
Buku masakan: Crème caramel  Médhia: Crème caramel

Crème caramel (basa Prancis: [kʁɛm kaʁaˈmɛl] ), flan, caramel custard, utawa puding karamel minangka panganan cuci mulut adhedhasar custard kanthi lapisan saos karamel bening, dibandhingake karo crème brûlée sing dadi lapisan karamel atos ing sisih ndhuwur.

A restaurant prepared order of crème caramel
Pesenan creme caramel sing wis disiyapake ing restoran, kanthi saus lan hiasan

Referensi[besut | besut sumber]