Consolas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Consolas

Consolas minangka jinis huruf monospaced, dirancang dening Luc (as) de Groot. Huruf iki minangka bagean saka ClearType Font Collection, sawijining jinis font sing njupuk keuntungan saka teknologi rendering font ClearType Microsoft. Wis kalebu karo Windows wiwit Windows Vista, Microsoft Office 2007 lan Microsoft Visual Studio 2010, lan kasedhiya kanggo diunduh saka Microsoft. Iki minangka font Windows Vista standar sing slash liwat karakter nol.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Font List Windows 10 - Typography". docs.microsoft.com (ing basa Inggris). Dibukak ing 2 August 2020.